Băsescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare între serviciul român și cel francez

| 30 oct, 2014

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară, în cadrul emisiunii„Bună seara, România”, de pe B1 TV, că Elena Udrea a fost urmărită de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmărită pas cu pas la cumpărături, alături de două prietene. Președintele spune că nu crede varianta ca fotografiile să fi fost făcute de paparazzi.

„Cineva a știut că Elena Udrea ajunge la Paris. Au închiriat un apartament vizavi de hotelul unde s-a cazat și au făcut poze 48 de ore încontinuu pe unde a mers. Nu are cum să fie paparazzi”, a afirmat președintele.

Totodată, Traian Băsescu a remarcat că factura de la hotelul unde a fost cazată Elena Udrea este datată 29 septembrie 2014, deși aceasta a mers acolo în luna februarie.

„Factura este datată 29.092014, deci la 6 luni după ce a fost cazată acolo. E o operațiune pe care serviciul român și francez și le-au făcut între ele”, a mai spus președintele.

„Nu trebuie să rămână așa. Elena Udrea trebuie să reclame hotelul pentru punerea la dispoziție a cestor facturi. E clar că aveau fotografiile din februarie și au cerut factura după ce și-a anunțat candidatura. Elena Udrea are adversari mulți, dar niciunul cu capacitatea de a obține aceste informații secrete. Oricâți bani i-ai da unul recepționer știe că acele chitanțe vor fi folosite și hotelul va fi compromis”, a continuat președintele.

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat joi seară, că imaginile apărute în presă cu ea, aflată într-o vizită privată la Paris, denotă faptul că este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidentă o colabore cu serviciile secrete.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
Oana Timariu
Blonda de la presedintie!
UITATI MODEL DE STIRE: Sa stie oamenii si ce lucruri bune a facut blonda pentru Bucuresti: Pe scurt cifre pentru Bucuresti: Elena Udrea a sustinut si investit pentru Bucuresti 370 de milioane de euro, 25 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii turistice, 5 blocuri consolidate, 3 sali de sport construite, 245 de blocuri reabilitate termic, 4 proiecte de restaurare a patrimoniului cultural, 1 spital modernizat si 1 bazin de inot renovat! BUCURESTENII TE VOR PRESEDINTE ELENA!
31 oct, 2014
Mihai Nitu
ELENA UDREA PRESEDINTE
Si ce daca oameni buni s-a dus la Paris? Ce relevanta are pentru romani? Noi votam in functie de excursiile doamnei Udrea sau in functie de competentele acesteia? Este o tampenie sa ne luam de faptul ca s-a dus la Paris pentru cumparaturi. Oare asa fac americanii cu prima doamna? Fiecare are dreptul sa isi faca cumparaturile unde doreste!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ