Victor Ponta: Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea în cazul Udrea la Paris

| 31 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că preşedintele Traian Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea prin realizarea unor fotografii cu Elena Udrea şi şefa DIICOT, Alina Bica, la Paris.

Spre deosebire de doamna Udrea, care poate să spună ce vrea şi poate să meargă unde vrea, e o femeie liberă încă, domnul Băsescu încă este oficial preşedinte în funcţie, chiar dacă nelegitim. Un preşedinte în funcţie, chiar şi ilegitim, chiar şi iresponsabil, nu poate să vorbească ca doamna Udrea, să zică în general. Trebuie să spună 'serviciul X a încălcat legea', că urmărirea unei persoane care, sigur, nu a încălcat legea e ilegală. Nu spui în general', a afirmat Ponta la Palatul Victoria.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi seară, într-o emisiune la B1 TV, că fotografiile cu Elena Udrea la Paris sunt o nouă 'probă' că 'serviciile secrete' s-au implicat în această campanie electorală.

Şeful statului a susţinut că este foarte puţin probabil ca imaginile să fi fost suprinse de paparazzi, deoarece se vede că acestea au fost făcute 'de sus' de o persoană care ştia că Elena Udrea va ajunge la Paris şi chiar şi la cel hotel va fi cazată.

Citeşte şi Băsescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare între serviciul român și cel francez

Băsescu a adăugat că ceea ce atrage în mod deosebit atenţia este faptul că, deşi vizita Elenei Udrea la Paris a avut loc în luna februarie, facturile pentru cazare au apărut după şapte luni.

El a apreciat că în această 'operaţiune' au fost implicate 'un serviciu român şi unul francez'.

Şeful statului a mai spus că niciun serviciu de informaţii român nu putea cere de la recepţia hotelului chitanţele din urmă cu şapte luni şi că Udrea 'are mulţi adversari puternici', dar niciunul capabil de a obţine singur aceste documente.

Traian Băsescu a concluzionat că Udrea a fost 'spionată' şi că aceasta ar trebui să dea în judecată hotelul, deoarece a furnizat informaţii legate de viaţa ei privată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
Oana Timariu
ELENA UDREA
Votam Udrea pentru ca este cel mai competent candidat la alegerile prezidentiale 2014. Blonda merita scaunul de la Cotroceni pentru ca in ciudata tuturor rautatilor spuse de contracandidati, a fost o femeie demna si si-a pastrat decenta! FELICITARI ELENA
31 oct, 2014
ion
Si am uitat sa spun de ce diversiunea asta,acum !
PENTRU CA EXPLODEAZA DOSARUL EADS SI TE TERMINA CA ESTI UNUL DIN CEI MAI MARI MAFIOTI IMPLICATI,ALATURI DE ALTI 50-60..print FUNDATIA SECOL XXI ... degeaba zici tu ca te-ai bucura sa explodeze si insinuezi,tu si masinile de propaganda HAZNALELE ,ca UDREA e implicata si ca Basescu ar fi primit bani pt campania din 2009... Minciuni si diversiuni ! SCAPA CINE POATE?! MAI POTI??? :)))
31 oct, 2014
ion
Ce te faci PLAGY ca nu intelegi? Evident e ca e vorba de SIE acolo unde ai fost tu ofiter acoperit,ca sa 'rezolvi' megadosarul Megapower,sa pui batista pe tambal... si pt ca SIE vor sa castigi prezidentialele pentru ca esti santajabil si te transforma in marioneta lor, ca stiu prea bine ce caracter infect ai si de ce esti in stare (stiu ei mai multe) si o sa te faca sa joci cum vor ei ! Vor ei sa duca Romania la rusi ,asa va face servilul de PONTA !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ