Dacă nu apăreau pozele cu Elena Udrea la Paris, aţi fi votat-o?

| 31 oct, 2014

Eu întrebarea asta mi-o pun, că la cealaltă (cine a făcut/trimis pozele) o să aflăm răspunsul când vor ei, oricine or fi ei.

Ce am aflat din pozele de la Paris?Elena Udrea, un şef de parchet şi încă o persoană, trei prietene, au cheltuit câteva mii de euro pe hoteluri scumpe, mic dejun cu room service, cumpărături la magazine exclusiviste. N0rmal că-ţi vine să te enervezi când vezi că cina Elenei Udrea costă cât salariul minim pe economie, dar să nu fim naivi - ştim bine că doamna Nuţi a trăit mereu pe picior mare, încălţat cu pantof din cea mai fină piele, la care îşi asortează nu numai poşeta serie limitată, ci şi limuzina de lux.

Ce-am mai aflat? Că ieşirea cu Alina Bică, şef de parchet, i-a asigurat liniştea penală, curăţarea unor dosare? N-am aflat asta, dar până una-alta ştim că Dorin Cocoş împarte arestul cu nume grele din Dosarul Microsoft şi din alte dosare, ba chiar şi cu fratele preşedintelui.

Citeşte şi: CSM sesizează IJ pentru verificări în cazul procurorului-şef al DIICOT, Alina Bica

Şi-atunci, cu ce rămânem? Cu emoţia că Elena Udrea a fost la Paris cu şefa parchetului, chiar dacă nu ştim ce însemană asta. Adică rămânem exact cu ce au vrut cel/cei care au lansat pozele: cu nervi, cu emoţii, cu draci, cu lasă că ştim noi mai bine ce au pus ele la cale acolo, cu conspiraţii, cu ipoteze şi teorii.

Dacă Elena Udrea şi Alina Bică au făcut vreo potlogărie la Paris şi au fost supravegheate de servicii, o să aflăm dintr-un dosar penal, nu mă îndoiesc de asta. Dacă şi-au făcut doar fiţele şi au fost supravegheate de paparazzi, am aflat deja.

Singurul amănunt relevant în toată povestea asta mi se pare momentul când au fost lansate pozele: cu puţin înainte de a se încheia campania electorală pentru turul I al alegerilor (că turul II nu-l prinde Elena Udrea, sper că asta e clar pentru toată lumea, deci dacă ar fi apărut pozele săptămâna viitoare, glonţul era tras în gol).

Cu ce (ne) poate influenţa acest lucru? Voia cineva s-o voteze pe Elena Udrea şi n-o mai votează acum, că a văzut-o la Paris după mărunţişuri scumpe? O să piardă Udrea alegerile pe mâna unui pachet de poze? Se poate compara acest episod cu vizita lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vântu dinaintea finalei cu Traian Băsescu din 2009? Da, e foarte probabil că vizita aia l-a costat pe "Mihaela, dragostea mea" biroul de la Cotroceni. Vizita de la Paris cât o costă pe Elena? Câteva mii de euro.

În definitiv, ce o recomandă pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte al României? Ideile, proiectul ei de ţară? În afară de "o să duc mai departe moştenirea şi proiectele lui Traian Băsescu" nu am văzut nimic. Un vis al ei, o proiecţie pentru care să se mobilizeze oameni. O recomandă fustele scurte şi campania electorală deşucheată? Îmi pare rău, dar când ai atât de puţin de arătat, încerci să te acoperi, nu să te descoperi. O recomandă preşedintele? Să mă ierte, dar orice recomandare a lui Traian Băsescu cu privire la persoana Elenei Udrea are un nivel de încredere nu zero, ci minus.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI fără precedent despre ELENA UDREA. Imagini compromiţătoare pentru DIICOT

Pe scurt, mie scandalul ăsta cu instantanee pariziene nu îmi foloseşte la nimic. Nu îmi schimbă opţiunea de vot. Nu îmi schimbă nici măcar părerea despre Elena Udrea. Tupeul şi abilitatea ei de a pica mereu în picioare, de a nu se da lovită chiar şi când e călcată cu maşina sunt admirabile, dar nu "calităţile" astea le caut eu la un candidat. Asta nu arată decât că e compatibilă cu Traian Băsescu, ambii aparţin aceleiaşi specii de prădător politic.

O ultimă observaţie. Să zicem că e o nefăcută a serviciilor, care se luptă între ele sau cu Traian Băsescu şamd. E posibil. Numai că în faţa unei astfel de situaţii suntem din păcate total dezarmaţi, ca turiştii sud-coreeni în faţa jucătorilor de alba-neagra din parcări. Capacitatea şi abilitatea lor de a manipula sunt infinite, în comparaţie cu capacitatea noastră de a ne apăra de ele. Şi-atunci, rămân la părerea mea: scandalul Elena Udrea la Paris nu influenţează cu nimic alegerile mele şi cred că nu ar trebui să influenţeze nici alegerile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 2014
Ioan
La 25 de ani de la lovilutie se constata ori propaganda din acesti ani a fost foarte eficienta si ne-a spalat complet creierul,ori nu avea ce spala si atunci nu santem instare sa diferentiem valorile fiind "saraci cu duhul".Cum poti vota ,in cazul in care mergi la vot un imberb impins in fata de vechii sacali PSD, un asa zis neamt ajuns brusc in fruntea unui partid prin manevre de culise si inconjurat de clica de campanie PDL-BASESCU, o fufa tupeista si impertinenta,o fosta procuroare comunista(care a reusit cu niste manevre electorale infantile) sa prosteasca tineretul care habar nu are ce a insemnat un procuror inainte de 1989,un papagal escroc,guraliv si mitoman(DD),un isteric (Vadim)?
31 oct, 2014
mihaela
alegeri prezidentiale
nu o votam nici inainte de poze si nici dupa poze!
nu merita sa fie presedintele tarii ca du e deloc departe de ceilalti din fruntea tarii
pacat ca nu are sanse macovei ,caci,restul candidatilor sunt la fel,corupti si mincinosi
31 oct, 2014
m marin
asa, si?
numai barbatii care au fantezii scabroase cu nutzica ar spune ca o voteaza. ce sa vezi la ea? doar formele? dar in cap ce are? muci. asta este. si cu poze si fara poze doar oameni fara minte o vor vota.
31 oct, 2014
ion
TOCMAI CA CU MIZERIA ASTA M-ATI CONVINS SA O VOTEZ !!!!
TRAIASCA ELENA UDREA ! SA MOARA DUSMANII DE CIUDA !
HAI MAI DATI POZE SAVA VAD CUM DATI DRUMUL LA RAHAT DE COMENTARII ! HAI SA VEDEM SI NOI CINE SUNT ORDINARII DIN CAMPANIA ASTA CIRC TIPIC PONTISTO-PSDISTO-MAFIOTA !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ