Victor Ponta: În 2009, campania lui Băsescu a fost făcută cu banii de la Microsoft

| 31 oct, 2014

Premierul Victor Ponta susţine că preşedintele Traian Băsescu şi-a finanţat campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009 cu 'bani de la Microsoft'.

Ponta a declarat vineri la DCNews că acest aspect este cunoscut 'de toată lumea' şi că nu a solicitat serviciilor informaţii cu privire la acest subiect.

'Nu ştiu cât de mare va fi criza domnului Băsescu, mai ales că dosarul Microsoft va evolua în direcţia în care cred eu că va evolua. (...) Cei patru oameni care sunt acum în arest preventiv, domnii Cocoş, Dumitru şi ceilalţi doi, ştim că în 2009 nu ei erau în campanie prezidenţială. În campanie era Traian Băsescu. Ştim că nu ei şi-au luat, că sunt oameni bogaţi, banii ca să-i ducă acasă, să fie şi mai bogaţi. I-au luat şi i-au dus în campania domnului Băsescu. Nu întreb serviciile aşa ceva, că este dosar pe rol. Totuşi, Bucureştiul acesta nu este un oraş chiar atât de mare. Ştim că în 2009 campania lui Traian Băsescu a fost făcută cu banii de la Microsoft. Bineînţeles! Este secretul pe care îl ştie toată lumea', a afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ