Victor Ponta: În campanie s-au auzit doar două voci - a mea, ca premier, şi vocea Justiţiei

| 31 oct, 2014

Prim ministrul Victor Ponta susţine că este 'neaşteptat' faptul că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale s-au auzit doar două voci - a sa, ca premier, şi cea a Justiţiei.

'Ce a fost neaşteptat într-un fel este faptul că s-au auzit doar două voci în această campanie. Pe de-o parte, vocea mea pentru că am fost prim ministru şi mergeam, deschideam un spital şi spuneam ce vreau să fac pentru Sănătate; mergeam la o şcoală, spuneam pentru Educaţie; mergeam la Chişinău, spuneam ce vreau să fac pentru Moldova; am mers la Kiev, am spus ce facem pentru Ucraina. Cealaltă voce care s-a auzit a fost vocea Justiţiei. În fiecare dimineaţă, mascaţi, cătuşe. Din punctul ăsta de vedere, a fost un pic impredictibil, dar sper că la turul II, în pauzele dintre arestări şi dosare, să apucăm să vorbim despre ce face preşedintele', a declarat Ponta, vineri, la DCNews.

Victor Ponta a comentat şi sloganul pe care principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, l-a ales pentru campania prezidenţială - 'România lucrului bine făcut', afirmând că a fost 'un slogan foarte prost gândit'.

'Eu vorbesc de România oamenilor. Vedeţi, eu mă refer la oameni, el se referă la lucruri, ori preşedintele nu trebuie să se ocupe de lucruri. Preşedintele trebuie să se ocupe de români, de oameni. De lucruri, adică de şosea, de fabrică... se ocupă primul ministru, investitorii privaţi, miniştrii. Sloganul i se potriveşte domnului Iohannis că dânsul s-a ocupat foarte bine de lucruri şi s-a lipit şi pe acea gafă - nu investesc în copii, investesc în imobile. A fost un slogan foarte prost gândit', a mai spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
adela
doar 2?
Pinochio a uitat de vocea celor 2 catzele care si-au aratau coltii, rautatea si lipsa de educatie la adresa lui Iohanis. Pai bine mai mincinosule, ai lucrat tu la spitale? Ai trecut macar printr-un spital sa vezi ca nu au de nici unele? Vorbesti de educatie? Ce rahat ati facut tu si Pricopie ca nu au nici acum, in noiembrie, copii abecedare. Ai vandut tu vreuna din cele 7 case si ai dat bani pentru ceva? NU. Ce s-a facut s-a facut din banii nostri, nu ai tai, narcisistule mincinos. Tu stii sa te pozezi distrandu-te cu barca la inundatii. Barca trasa de altii!!! Si sa strigi ca Ceausescu din balcon, va mai dau 100 de lei. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungi tu presedinte, ciuma rosie!!!! MErgeti oameni buni la vot, nu uitati cati ani ne-a luat sa scapam de Ceausescu. Daca pune psd-ul mana pe tot nu ne mai scapa nimeni si nimic

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ