Valul de ură băsisto-iohannist face spume: Victor Ponta nu are voie nici să-și iubească soția

| 31 oct, 2014

Mare cutremur de imagine pentru Victor Ponta, nu o să vă vină să credeți! Cam așa sună golul tabloid din capul celor care mai nou fac din țânțar armăsar, în lipsă de căi de atac efciente care să mai reducă din procentele care-l departajează pe Victor Ponta de Klaus Iohannis.

Este multă ură și de câteva ori mai multă prostie în mentalitatea cuiva care se poate lega veninos până și de faptul că Victor Ponta și-a ținut soția de mână în timpul emisiunii la care a fost invitat.

Mai are sens să subliniem pentru astfel de ranchiunoși că nu cei doi au exagerat, ci regizorul de platou care a decis să insiste cu camerele pe acel detaliu? Inutil să le mai facem trimitere și la sfântul Google, care este plin de fotografii cu Barack și Michelle Obama ținându-se în același fel de mână.

Energumeni de acest gen sunt cei care aveau îndrăzneala să o mânjească pe Ioana Petrescu pe motiv că, nu-i așa ”pur si simplu, nu mai poți să revendici postul de finanțist șef al țării când tu îți lași geanta pe podea, sfidând principiile elementare ale bunului gospodar. Pentru astfel de exemplare, cât se poate de văduvite de o elementară cultură politică (Dumnezeule, măcar la nivel vizual) fosta prima doamnă a Franței, Carla Bruni este o țoapă pentru că își pune poșeta pe jos.

Dar hienele băsismului muribund nu mai judecă și cu atât mai puțin empatizează, doar execută febril ordinele încălecate ce vin de sus, indiferent cât de inepte sunt acestea. Pentru aceștia, similar, USL ar fi trebuit să inițieze demiterea lui Băsescu nu pentru că a luat de beregată întreaga națiune, tăindu-i oxigenul, ci pentru că a apucat-o zdravăn de talie pe nevastă, când o valsa prin Cireșica.

Dar fostul salvator al președintelui, din 2009, domnul Theodor Baconschi, el avea voie să nu-și iubească soția?

Sau e mai nobil Dorel Cocoș, cu care Elena Udrea insistă că în zece ani nu a avut de nici unele în comun, nu tu o șpagă, nu tu purcoiul de milioane?

Ca să nu mai amintim de tandrețea electorală a președintelui care îmbrăcase tricoul electoral PMP peste maieu și  poza cu Elena Udrea de mână, pe plajă, la ”colorata mâine-i gata” ...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
alex
Tanti Elena, ai dreptate in toate cele mentionate.Asa cum multa lume ,dintre cei cu care am discutat,doreste un viitor presedinte "strain",le-am spus ca trebuie votat V. V. P.(aici este o dilema pe care o imparatsesc si eu, ca nu sunt destul de lamurit,adica: Vladimir Vladimirovici Putin sau Victor Viorel Ponta).In ceea ce priveste "strainul",aici sunt de acord ca acesta este unul singur,anume PONTA.
Este strain de tot ce se intimpla cu orice in tara asta si mai ales de drumul ei mai mult sau mai putin european.El este si va fi atasat de Romania "LOR",adica o alta tara care a fost si in trecut, adica tara celor 5-10%, imbracati in ROSU,iar restul "PULIMEA",cantitate neglijabila ce se poate conduce cu "20lei(in plus) si o sticla de ulei".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ