ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ardealul îl doreşte pe Victor Ponta

| 31 oct, 2014

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Harghita, Mircea Duşa, şi-a exprimat vineri convingerea că românii din judeţ îl vor vota pe Victor Ponta, întrucât este profilul de candidat pe care ardelenii şi-l doresc.

'Sunt convins că românii din judeţul Harghita vor vota Victor Ponta, pentru că este profilul de candidat pe care ardelenii şi-l doresc. Ardelenii îşi doresc un preşedinte care-i uneşte, vor o Românie puternică în care fiecare cetăţean să poată trăi decent. Zeci de mii de români din Oltenia, Moldova, dar şi din Ardeal şi-au dat viaţa în Primul Război Mondial pentru România Mare, iar în 1918 ardelenii şi-au hotărât singuri soarta, unindu-se cu ţara. Noi, ardelenii, dorim o Românie Mare aşa cum ne-am dorit şi în 1918', a declarat Mircea Duşa.

Acesta a adăugat că ardelenii doresc un preşedinte al tuturor românilor şi a susţinut că Klaus Iohannis ar fi afirmat că doreşte un preşedinte al transilvănenilor.

'Nu vrem un preşedinte al ardelenilor, unul al moldovenilor şi unul al oltenilor, vrem un preşedinte al tuturor românilor. Domnul Iohannis a greşit când a spus că doreşte un preşedinte al transilvănenilor. Nu, domnule, noi vom vota Victor Ponta, el este un preşedinte care uneşte', a conchis Mircea Duşa.

Joi seara, într-o emisiune televizată, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a calificat drept minciună informaţia legată de faptul că ar fi spus că 'ardelenii trebuie să-i învingă pe olteni sau regăţeni' şi a arătat că nu a spus niciodată şi nici nu a gândit aşa ceva, ci, dimpotrivă, îşi doreşte să fie votat de cetăţeni din toate zonele ţării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ