Iohannis: Ponta nu a avut bărbăţia să-mi spună în faţă ce are de spus

| 30 oct, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, l-a acuzat marţi seara, într-o emisiune televizată, pe candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, de lipsă de bărbăţie pentru că ar fi stat în spatele informaţiilor referitoare la o presupusă casă pe care părinţii săi o au în Germania.

Iohannis a reiterat faptul că părinţii săi stau în Germania în chirie, într-o mansardă. 'Candidatul Victor Ponta, care nu a avut în această campanie bărbăţia să vină să-mi spună în faţă ce are de spus, s-a ascuns în spatele vorbitoarelor şi a televiziunilor de casă, a trimis o echipă în Germania, să verifice ce fac părinţii mei acolo', a spus Iohannis, la Realitatea TV.

El l-a acuzat pe Victor Ponta că foloseşte aceleaşi metode pe care le-a folosit şi Securitatea din regimul Ceauşescu.

'A fost prezentată această casă ca o investiţie ascunsă, o prezentare destul de jignitoare şi la adresa părinţilor mei. Astfel de lucruri mă deranjează, fiindcă se poate spune orice într-o campanie, că un proiect este bun sau prost, că politcianul este mai bun sau mai slab. (...) Mi s-a părut jenant şi mi-a amintit de nişte vremuri pe care nu dorim să le retrăim. Acest mod de a încerca să-l pui la colţ pe un politician, atacându-i familia, părinţii etc nu a fost inventat de Victor Ponta, această metodă a fost folosită de Securitate, în vechiul regim. Este folosită această metodă de poliţii politice private în anumite ţări din lumea a treia. Să hărţuieşti familia unui competitor este nu doar jenant şi nepotrivit, este nedemocratic şi ar trebui pur şi simplu să înţeleagă până şi domnul Ponta, care poate înţelege mai greu cum e cu istoria noastră şi cu comunismul, ar trebui să înţeleagă că aşa ceva nu se poate face într-o campanie', a mai afirmat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ