Traian Băsescu: Niciodată România nu a fost în situaţia să aleagă dintr-o listă de candidaţi atât de slabi

| 30 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi seara că "niciodată" românii nu au avut de ales dintr-o listă de candidaţi "atât de slabi' precum cei înscrişi în actuala cursă pentru preşedinţia României.

"Spaţiul de campanie a fost ocupat de evenimentele de la DNA. Candidaţii, foarte slabi. Niciodată, România nu a fost în situaţia să aleagă dintr-o lista de candidaţi atât de slabi", a declarat Traian Băsescu, joi, într-o emisiune la B1 TV.

Şeful statului a susţinut că premierul Victor Ponta a folosit bugetul de stat ca pe "propria" puşculiţă, cumpărându-şi voturile şi distribuind trei miliarde de lei din banii tuturor cetăţenilor.

Traian Băsescu a adăugat că, din acest motiv, anul viitor vor fi necesare taxe suplimentare. El s-a arătat convins că Guvernul va pregăti trecerea la impozitarea progresivă, "de la 16% în sus", şi că vor creşte taxele "pe case, pe maşini, pe orice".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
La cele doua alegeri cand ai candidat tu istoria va consemna ca ai fost cel mai slab candidat -de asta ai fost si respins de majoritatea romanilor de mai multe ori !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ