Ofertă inedită a unui pub din Sibiu pentru ziua alegerilor: cocktailul "IOHANNIS" gratuit

| 30 oct, 2014

Sibienii care vor vota la alegerile de duminică indiferent de opţiune beneficiază, din partea unui pub din oraş, de o ofertă inedită, un cocktail "Iohannis" gratuit, asta dacă mai consumă încă ceva, a declarat joi Andrei Moleavic, unul dintre patronii localului.

"Avem doar de două zile în meniu această ofertă electorală, cocktailul 'Iohannis'. Este un cocktail foarte gustos, preparat din curacao, portocale, vodkă şi triplu sec (...)", a explicat Andrei Moleavic.

Potrivit acestuia, toţi cei care vor vota duminică şi se prezintă în acest pub cu buletinul pe care este aplicat colantul cu inscripţia ''VOTAT'', vor primi gratis, din partea casei, un cocktail "Iohannis".

"Următorul pas este ca în duminicile de 2 şi 16 noiembrie să oferim gratuit un cockail 'Iohannis' tuturor clienţilor care vin cu buletinul şi ne arată că au votat, nu contează cu cine. Singurele condiţii să voteze şi să mai comande ceva, nu contează ce. Noi dorim ca să meargă la vot. Acum pentru noi miza e mai mare, candidează un sibian. Noi nu suntem membri de partid, însă dorim ca lumea să voteze duminică", a spus Andrei Moleavic.

El recunoaşte că această promoţie nu îi va aduce profit, ci doar un plus de imagine.

"Comercial, noi ieşim în minus. Însă noi ne-am dorit să contribuim cu ceva pentru sibienii care votează duminică", spune patronul sibian.

Moleavic a explicat că acest cocktail este o combinaţie de albastru şi portocaliu, o îmbinare de dulce - uşor acrişor. Sucul de portocale atenuează din dulceaţa curacao, iar lichiorul triplu sec plus vodkă, conferă o aromă mai puternică, dar în acelaşi timp fină.

Este pentru prima dată când în Sibiu s-a lansat o băutură ''electorală'' care are ca scop încurajarea cetăţenilor de a participa la vot.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
iuliana
eu
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ