Klaus Iohannis răspunde ultimelor acuzaţii: Părinţii mei sunt chiriaşi la mansardă

| 30 oct, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat joi că părinţii săi locuiesc cu chirie la mansarda unei case în care stau şi proprietarii acesteia, cu care nu are relaţii de rudenie.

"Nu pot să nu observ cum continuă campania mizerabilă a PSD. Prin amabilitatea unei televiziuni de casă a candidatului Ponta am putut să văd la televizor casa în care stau părinţii mei. Nu sunt proprietari, sunt chiriaşi la mansardă. Sunt doi oameni bătrâni. În acest fel, domnule Ponta, nu se face campanie electorală. Nu băgaţi familia mea, nu băgaţi părinţii mei în această mizerie de campanie pe care o faceţi. Dacă nu v-a spus nimeni până acum, vă spun eu: hărţuirea unui oponent politic a fost o metodă a Securităţii şi este o metodă a poliţiilor politice private. Lăsaţi mâinile de pe ele", a spus Iohannis într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că în casa în care locuiesc părinţii lui cu chirie mai stau şi proprietarii, cu care nu are niciun fel de relaţie de rudenie.

Citeşte şi: Dragostea de imobiliare a familiei Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ