Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Pe 21 decembrie seara ne vedem la Cotroceni

| 29 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta, a afirmat miercuri că, dacă va fi ales la Palatul Cotroceni, va fi un preşedinte al tuturor românilor, al unei Românii unite, din care tinerii să nu mai plece, bătrânii să nu mai fie umiliţi.

Alegeri prezidenţiale 2014. 'Îmi doresc cel mai mult să trăim cu toţii în ţara noastră (...). Pe 21 decembrie seara ne vedem la Cotroceni!', le-a spus Ponta social-democraţilor din sectoarele 1, 5 şi 6 prezenţi la un miting electoral la Sala Palatului.

Premierul a spus că există un lucru care l-a supărat foarte tare şi chiar l-a îngrijorat.

'Domnul Iohannis a spus recent, în Ardeal, acolo unde sunt români, fraţii noştri, români ca şi noi: 'Nu cumva noi ardelenii n-o să votăm niciodată pe unul care nu e din Ardeal? Or, eu vreau să vă spun că noi, bucureştenii, dacă am avea un ardelean adevărat, nu domnul Iohannis, l-am vota cu toată inima. La fel am vota un moldovean, un oltean sau un dobrogean, pentru că, în urmă cu o sută de ani, când s-a făcut România, s-a făcut ca să fim uniţi, nu ca să vină domnul Iohannis să ne spună că vrea să vină să despartă din nou România între cei care sunt peste munte şi cei care sunt dincoace. Eu vreau, stimaţi prieteni, stimaţi colegi, să fiţi alături de mine în următorii ani, pe 2 şi 16 noiembrie, dar mai ales după aceea, când trebuie să-i unim din nou pe români după 10 ani când au fost dezbinaţi', a arătat preşedintele PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta: Marţi voi anunţa persoana pe care o voi nominaliza pentru postul de prim-ministru

Premierul a enumerat o serie de realizări ale Guvernului pe care îl conduce de doi ani şi jumătate şi a subliniat că a dovedit că poată să ţină unit un partid 'atât de complicat ca PSD, deşi nu a fost uşor'.

'Cred că putem face acelaşi lucru şi pentru România. (...) Vreau să mergeţi în Bucureşti şi să spuneţi că, prin efortul primarului general şi al primarilor noştri, al consilierilor noştri, al Guvernului, în sfârşit rezolvăm problemele lăsate de Băsescu, de Videanu cu încălzirea Bucureştiului. Noi suntem cei care pentru companiile din Bucureşti şi din toată ţara (...) am redus contribuţiile de asigurări sociale cu 5%. Ceilalţi ne critică pentru asta. Noi asta am făcut şi trebuie să reducem în continuare taxele şi impozitele, pentru a avea în continuare mai multe locuri de muncă şi pentru ca economiile firmelor şi companiilor să poată fi folosite într-adevăr pentru a asigura un salariu mai decent pentru cei care lucrează în aceste companii. Însă dvs. trebuie să mergeţi aici, în Bucureşti, capitala ţării, oraşul cu cei mai mulţi locuitori şi oraşul în care într-adevăr locuiesc nu doar bucureşteni, ci români din toate părţile ţării, vreau într-adevăr să ne simţim toţi ca fiind membri ai aceleaşi ţări, ai aceleaşi familii şi ai aceluiaşi popor. Vreau să fim mândri că suntem români', le-a transmis preşedintele PSD susţinătorilor săi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ