PNL îi face campanie Elenei Udrea, ca o parte din înțelegerea cu Băsescu

| 29 oct, 2014

Să ne apropiem oare de momentul anunțat al marii scamatorii, al reeditării momentului de pantomimă politică ”Dragă Stolo” ?
Întrebarea care se pune nu este dacă va reuși Elena Udrea să intre printr-o astfel de scamatorie în turul II, la care altfel nu ar avea acces nicicum.

Adevărata interogație, mare și urâtă, din prisma celor semnalate, este dacă va ajunge Traian Băsescu președintele ”noului„ PNL până în 2016.

Un scandal mocnește la baza ACL, iar scânteia a fost pusă de liderii PNL care sunt ținuți se pare de lesa scurtă a unor dosare grele, totul contribuind la impresia generală că există un blat politic cel puțin la nivelul PNL București, în favoarea PMP.

Acest zvon este cu atât mai surprinzător cu cât tuturor analiștilor politici partidul condus de Elena Udrea le apare ca o mână moartă în perspectiva alegerilor prezidențiale din noiembrie. Și totuși... A apărut menționat pe surse că organizațiile PNL de sector fac propagandă PMP – practic împărțind materialele Elenei Udrea în locul celor ale lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Elena Udrea: Mi se cere să mă retrag. S-au implicat serviciile în favoare lui Ponta şi Iohannis

Aceleași surse afirmă că situația este cunoscută la nivelul conducerii alianței, atât președintele Klaus Iohannis cât și șeful de campanie Vasile Blaga fiind la curent cu scamatoriile din teren.

Pungile cu Iohannis care ascund poze cu Elena Udrea, împărțite de zor în sectoarele Capitalei, nu par deloc un simplu accident ci prefigurează mai degrabă o rocadă, anunțată din timp. Să nu uităm că acțiunile semnalate au fost precedate -sau acela o fi fost semnalul, nu știm- de articole și analize apărute ”ca din întâmplare” în care se specula pe tema procesului de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis și se preciza ”cât de surprinzător” ar sări Udrea în sondaje dacă Iohannis ar abandona cursa.

Citeşte şi: 500.000 de euro din şpăgile Microsoft apar în declaraţia de avere a Elenei Udrea

Putred la aceste analize a fost din prima clipă faptul că-l eliminau fără clipire din calculele electorale pe fostul premier Tăriceanu, procentele ajungând – ce surpriză- mai toate la candidata PMP, destul de slăbuț plasată în realitate.

Mișcările de trupe de la PMP la PNL au fost evidente și au apărut cu mult timp în urmă. La ora actuală, PNL poate fi controlat la vîrf prin dosarele unor lideri, iar la bază, la nivel de organizație, de oamenii de decizie ”importați” de la populari. La nivelul coaliției nici nu se mai pune problema: Blaga încă ia din reflex poziția de drepți în fața președintelui, în timp ce întâlnirile secrete ale lui Iohannis cu Băsescu și cu consilierul Chifu sunt pe toate gardurile...

Citeşte şi: Cum a recunoscut Băsescu, subtil, înțelegerea cu Iohannis încă din primul tur

Să ne apropiem oare de momentul anunțat al marii scamatorii, al reeditării momentului de pantomimă politică ”Dragă Stolo” ?
Întrebarea care se pune nu este dacă va reuși Elena Udrea să intre printr-o astfel de scamatorie în turul II, la care altfel nu ar avea acces nicicum. Adevărata interogație, mare și urâtă, din prisma celor semnalate, este dacă va ajunge Traian Băsescu președintele ”noului„ PNL până în 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
Maria
Locuri de munca ! Baza: contract legal! NU este MLM si nici joc piramidal! Cautam operatori online care pot castiga cel putin 300 de dolari lunar, muncind doar 3 ore pe zi Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa [email protected]
30 oct, 2014
tadeus
Care bani
apar "mai draga" cei luati de Pontist ca vad ca se spune ca are mari probleme cu NIRO si cu Cocos prin agendele lor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ