Traian Băsescu şi-a numit cei doi urmaşi în politică. Cine va prelua ştafeta alături de Elena Udrea

| 30 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la postul naţional de televiziune din Republica Moldova, că sunt doi politicieni în România, Elena Udrea şi Eugen Tomac, de la PMP, care vor prelua ştafeta de la el în privinţa viziunii despre politică, precizând că cei doi doi au crescut lângă el.

Întrebat dacă la această oră are, în România, un succesor informal, în viziune şi în politica externă şi internă, dar şi în atitudinea faţă de justiţie, Traian Băsescu a răspuns: "Sunt doi politicieni în acest nou partid pe care l-am creat, Partidul Mişcarea Populară, care are semnul acela, mărul, doamna Elena Udrea şi Eugen Tomac. Cu certitudine, ei vor prelua ştafeta de la mine şi în dragostea pentru Republica Moldova şi românii de peste Prut şi în politica internă, în consolidarea justiţiei şi, dacă vreţi, în dorinţa de progres a României".

Traian Băsescu a mai spus că cei doi, Elena Udrea şi Eugen Tomac sunt politicieni care au crescut lângă el.

Traian Băsescu: După alegerile din R. Moldova voi depune cererea pentru dobândirea cetăţeniei acestei ţări

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ