Gabriela Firea are o nouă pretenţie de la Klaus Iohannis

| 29 oct, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, trebuie să spună românilor nu doar cu ce bani şi-a cumpărat şase case, ci şi dacă a comis fals în acte, a afirmat miercuri vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, purtător de cuvânt al partidului.

'Până acum Klaus Werner Iohannis era dator românilor cu o explicaţie credibilă referitoare la modul în care a reuşit, dintr-un salariu de profesor, să-şi achiziţioneze 6 case. Acum însă, în lumina noilor dezvăluiri din presă, domnul Iohannis trebuie să explice şi inadvertenţele din declaraţiile sale de avere, pentru că vedem deosebiri majore între suprafeţele caselor sale de la o declaraţie la alta. De exemplu, presa relevă că în declaraţia de avere a domnului Iohannis din anul 2009 apartamentul din strada Nicolae Bălcescu avea o suprafaţă de aproximativ 58 mp, din care Klaus Iohannis deţinea un sfert, adică 14,51 mp, aşa cum apare înscris în documentul respectiv. În 2010, acest apartament ajunge să fie deţinut în proporţie de 100% de domnia sa şi şi-a triplat suprafaţa, ajungând la 166 de mp. Aceeaşi poveste se repetă şi cu imobilul din strada Bâlea, care de la aproximativ 43 mp ajunge într-un an să aibă 377 de mp, adică o suprafaţă de 9 ori mai mare!', a susţinut Gabriela Firea într-un comunicat transmis miercuri.

Ea a mai susţinut că 'nu toate casele domnului Iohannis au crescut'.

'De exemplu, cele din strada Pedagogilor şi Măgura 'au intrat la apă' şi au pierdut de la un an la altul între 20 şi 30 de metri pătraţi. Cum explică domnul Iohannis aceste inadvertenţe? Nu poate fi vorba de o eroare nevinovată, pentru că vorbim totuşi de 5 cazuri în care aceasta se repetă. Ce are de ascuns Klaus Iohannis? Iohannis nu poate fi preşedintele României, deoarece ascunde mult prea multe lucruri românilor şi, din câte se pare, şi inspectorilor ANI', a mai spus vicepreşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
askmenoquestions
Averea lui Johannis
Johannis a spus ca socrul sau era blanar. Romania comunista nu era o tara a blanurilor. In mare voga in anii '70 si '80 erau cojoacele, deci e mult mai probabil ca socrul sau sa fi fost cojocar. Sibienii erau renumiti pentru frumusetea cojoacelor pe care le confectionau si ei aprovizionau toata tara in mod clandestin, fiindca, oricat ai fi cautat, nu gaseai cojoace in magazine. Un cojoc se vindea cu circa 5000 lei, ceea ce insemna peste 2 salarii medii in anii '70 si aproape 2 salarii medii in anii '80. De ce i-o fi rusine lui Johannis sa recunoasca faptul ca numai socrul sau este la originea averii sale?
30 oct, 2014
FLORIN
FIREA
CRED CA MOLDOVEANCA AR TREBUI SA NE SPUNA CE LEGATURI A AVUT DE A FOST SPONSORIZATA DE OLTCHIM.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ