Ponta: Iohannis e un copy paste de proastă calitate a lui Băsescu, nu are habar de PIB-ul României

| 28 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul la prezidenţiale al Alianţei PSD-UNPR-PC, a declarat, marţi seara, că liberalul Klaus Iohannis este o copie 'de proastă factură' a lui Traian Băsescu şi că nu are habar despre date economice precum PIB-ul ţării sau deficitul bugetar.

'Domnul Iohannis e un copy paste de proastă factură după Traian Băsescu. Traian Băsescu avea un tip de credibilitate. Când domnul Iohannis spune 'se pare că...se pare că...' Când vrei să fi preşedintele României nu poţi să vii cu 'se pare'. Şi mie mi se pare că domnul Iohannis habar nu are despre ce vorbeşte. Dacă îl întrebi cât este PIB-ul României, cât este deficitul, cât îi este alocat fiecărui minister în parte, se pare că habar nu are', a afirmat Ponta la România TV, făcând referire la afirmaţiile liderului PNL care s-a referit duminică seară la o serie de modificări importante ale Codului Fiscal pentru 2015 care ar fi pregătite de Guvern.

De asemenea, Ponta a dat asigurări că, în condiţiile în care se va menţine un guvern sprijinit de actuala coaliţie, toate măsurile sociale pe care le-a anunţat Guvernul se vor aplica în 2015 fără să crească taxele. 'Dacă rămâne guvernul actual, ca majoritate PSD-PC-UNPR-UDMR şi partidul liberal al domnului Tăriceanu, vă garantez în această seară că în 2015 şi 2016 avem, fără a mări niciun fel de taxe, banii necesari şi pentru indexarea pensiilor şi pentru toate celelalte măsurile sociale. Pentru premierul desemnat şi sprijinit de această alianţă da, garantez 100%. Dacă vine premierul lui Iohannis, nu garantez nimic', a mai spus premierul.

'La Ministerul de Finanţe se pregăteşte o modificare amplă a Codului Fiscal şi au fost date, în spaţiul public, exemple de creşteri de impozite şi taxe. Se pare că impozitul pe teren va creşte de opt ori, impozitul pe construcţii şi impozitul auto vor creşte de trei ori', a afirmat Iohannis, duminică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 oct, 2014
petrescu ioana
Cat de INTELIGENT poate fi IUDA?
BINE ca stii tu, cum e cu ...MTO[meteo]..."INTELIGENTULE"!Cat de INTELIGENT, poate fi IUDA,care si-a VANDUT SUFLETUL, pentru un PUMN de BANI?!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ