Victor Ponta: Marţi voi anunţa persoana pe care o voi nominaliza pentru postul de prim-ministru

| 29 oct, 2014

Victor Ponta a anunţat, la România TV, că marţi, la două zile după primul tur al alegerilor prezidenţiale, va propune liderilor coaliţiei de guvernământ numele celui care va prelua postul de premier în cazul în care Ponta ajunge preşedinte al României. Ponta nu a exclus să prezinte o listă cu mai multe nume pe care să le pună în dezbaterea coaliţiei.

"De azi într-o săptămână, la şedinţa coaliţiei, vom avea o discuţie despre cel pe care-l voi propune ca prim-ministru. Cu siguranţă, marţi voi anunţa persoana sau persoanele pe care le voi nominaliza", a declarat Victor Ponta.

El a refuzat să dea vreun nume de potenţial premier. "Singura persoană pe care o puteţi tăia de pe listă este Traian Băsescu. Şi Elena Udrea că ei doi sunt la pachet", a adăugat şeful PSD.

Întrebat dacă va rămâne prim-ministru în eventualitatea în care va pierde alegerile prezidenţiale, Ponta a răspuns: "Cât timp am susţinerea colegilor mei, da".

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ