După terminarea mandatului, Traian Băsescu va primi o locuinţă "micuţă" de la RA-APPS

| 28 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la România TV, că situaţia privind acordarea unei case actualului şef al statului, Traian Băsescu, după ce acesta îşi va termina mandatul la Cotroceni va fi rezolvată cu respectarea legii şi a adăugat că se va căuta în acest sens la RA-APPS o locuinţă micuţă care să nu deranjeze pe nimeni.

'Cred că domnul Băsescu, dacă nu are nicio casă, sigur că nu putem să-l lăsăm în stradă, sau dacă justiţia nu are acum timp de dânsul, cât mai stă liber trebuie să-i dăm ceva. Dar nu cred că trebuie să-i dăm un ditamai palat la Snagov. O să găsim o locuinţă în Bucureşti. O să respect legea, în sensul în care o să ne uităm la RA-APPS...o locuinţă micuţă ca să nu deranjeze pe nimeni, că dacă e mare deranjează', a declarat premierul întrebat cum vede rezolvată cererea preşedintelui privind acordarea unei locuinţe după terminarea mandatului.

Despre vilele de la Snagov pe care şi le-ar dori preşedintele spre folosinţă, după cum a relatat presa, Ponta a spus: 'Acestea sigur nu poate să le primească pentru simplul motiv că am decis şi am dat drumul deja la o procedură de propuneri să o alocăm, nu ştiu, ori poate pentru sportivi, pentru olimpici, pentru Federaţia Română de Gimnastică'.

'Toate au fost renovate. Eu le-am cerut, în primul rând, să vândă tot ceea ce nu ne trebuie şi pe celelalte, inclusiv acestea, să le renoveze şi să le pună la vânzare. dacă domnul preşedinte Băsescu vrea să o cumpere i-o vindem mâine. (...) De vândut, se vinde la licitaţie. Guvernul are voie două lucruri, ori să o dea în folosinţă gratuită unei fundaţii, unei instituţii publice şi, probabil, asta vom face, şi în a doua variantă este pusă la vânzare. Dacă vine cineva şi o cumpără, inclusiv domnul Băsescu, poate cu beneficiile din terenul de la Nana, poate îi dă ginerele din retrocedări, vine şi vrea să o cumpere, sigur că da (...) Dacă domnul Băsescu are bani de asemenea proprietăţi şi latifundii...', a spus premierul.

Victor Ponta a mai spus că i s-ar părea 'extrem de nedrept' ca actualul preşedinte să plece din funcţie cu 'pensie şi casă de la stat'

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
Jules
micuta !
Si tu, Victoras vei primi o locuinta micuta, dar ....la Jilava !
29 oct, 2014
tadeus
Vei
Raspunde de toate mizeriile aruncate
Nu vei putea sa nu respecti legea asa ca nu mai minca cacat
Vei pierde alegerile si esti turbat din cauza asta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ