VICTOR PONTA, la România TV: Vom indexa pensiile în 2015 şi 2016 şi nu renunţăm la cota unică

| 28 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la România TV, ca nu se va renunta la cota unica in 2015 dintr-un motiv foarte simplu: nu este nevoie, in conditiile in care pe primele noua luni ale acestui an Romania are excedent bugetar.

Acesta a fost intrebat cum comenteaza declaratiile lui Klaus Iohannis legate de intentia PSD de a majora taxele anul viitor. Ponta a afirmat ca programul USL prevede mentinerea cotei unice dar Iohannis nu a facut parte din USL si din acest motiv nu stie.

"Daca ramane guvernul actual - PSD, UNPR, PC si liberalii dl Tariceanu - va garantez ca in 2015 si in 2016 avem banii necesari si pentru indexarea pensiilor si pentru toate celelalte masuri sociale", a afirmat Victor Ponta, care a precizat insa ca "daca vine premierul Iohannis, nu garantez nimic, dimpotriva".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ