KLAUS IOHANNIS a sesizat CSM după ce VICTOR PONTA a spus că ÎCCJ sigur îl va declara incompatibil

| 28 oct, 2014

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a anunțat marți seară, în emisiunea „Bună seara, România”, de pe B1 TV că a depus o sesizare la CSM cu privire la afirmațiile lui Victor Ponta,  care a spus luni că primarul Sibiului va fi sigur declarat incompatibil de ÎCCJ.

„E o afirmație eronată, de foarte proastă inspirație și în această seară împreună cu juriștii de la partid am agreat testul sesizării către CSM pentru a solicita o verificare la Inspecția Judiciară. După părerea noastră, ce a făcut Ponta este o mixtiune a politicului în actul de justiție. Se numește presiune asupra justițieiș este inadmnisibilă, este sancționabilă”, a spus Iohannis.

„Mai bine nu făcea această afirmație, nu are voie primul ministru să se pronunțe înainte să o facă instanța și va suporta consecințele”, a continuat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 oct, 2014
dorinteodor
dezamagirea johannis....
ponta a facut o declaratie politica in campania electorala. sesizarea lui johannis nu ar putea fi luata in considerare de nici o justitie din nici o tara ue. nu cu astfel de sesizari se cistiga o lupta politica. eu nu votez cu ponta (decit daca tariceanu va recomanda asta in turul 2) dar modul cum se manifesta johannis in aceasta campanie electorala este dezamagitor....
28 oct, 2014
tyrex
Rahatul asta de sasalau vinzator de copii si mafiot cu acte in regula in afara de reclamatii si amenintari nu mai stie nimic. El e cu un picior in groapa si cu unul in puscarie dar are clontul cel mai mare si macar de ar stii sa vorbeasca . Domnul" profesor "este mai agramat decit Becali dar da lectii la toata lumea. Dispari gunoiule uita-te la tine ce mutra de nazist oligofren ai, te uiti numai pe sub sprincene si ameniniti fara incetare in stinga si dreapta, maraii si i-ti arati coltii la oricine ca un caine turbat. Tu presedinte? Nici la gropa de gunoi nu esti bun.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ