Firea, încă un atac la candidatul ACL: Iohannis "şoferul pentru copii adoptaţi"

| 29 oct, 2014

Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa candidatului ACL. Purtătorul de cuvânt al PSD îl numeşte pe Klaus Iohannis "şofer pentru copii adoptaţi" în contextul în care acesta din urmă l-a îndemnat pe Victor Ponta să se întoarcă la cursele de maşini dacă nu prezintă proiectul de buget pe 2015 până pe 15 noiembrie.

"Date fiind problemele serioase pe care i le ridică limba română, candidatul ACL la preşedinţie a lansat ieri un atac la adresa lui Victor Ponta la care a rămas în pană de cuvinte.

Încercând să sugereze ce va păţi premierul în cazul în care nu prezintă proiectul de buget pentru 2015 până pe 15 noiembrie, Klaus Iohannis a sugerat, printr-un gest stângaci, că acesta ar trebui să se întoarcă la cursele de maşini.

Dincolo de faptul că a conduce o maşină sau de a participa la un raliu nu are nicio conotaţie negativă, cel puţin nu în limba română, dl Iohannis îşi dă singur cu stângul în dreptul, uitând de îndeletnicirile sale din tinereţe, de 'baby-driver', adică de şofer pentru copii adoptaţi.

Parafrazând o celebră vorbă românească din popor, care spune să nu vorbeşti de funie în casa spânzuratului, candidatul ACL vorbeşte de volan în casa accidentatului", se arată în comunicatul remis miercuri de Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea are o nouă pretenţie de la Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 oct, 2014
Dinu
Ferdinant
Ferdinant primul rege al Romaniei....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ