Victor Ponta: E foarte bun şi BMW-ul, dar eu vreau să mergem cu Dacia şi cu Ford-ul

| 29 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că Programul Rabla 2014 a fost un succes şi şi-a exprimat speranţa că prin noul program Prima maşină vor fi cumpărate mai multe autoturisme fabricate în România.

'Am văzut încheierea Programului Rabla pe 2014 - foarte mare succes, creştere cu 52% a cumpărărilor de maşini noi şi implicit nepoluante. Cu Programul Prima maşină poate reuşim să înnoim parcul auto, să avem maşini cât mai puţin poluante', a spus prim-ministrul la începutul şedinţei de guvern.

Pe de altă parte, Ponta a afirmat 'cu toată dragostea şi respectul pentru toţi partenerii noştri europeni' că speră să fie cumpărate cât mai multe maşini produse în România.

'E foarte bun şi BMW-ul, dar eu vreau să mergem cu Dacia şi cu Ford-ul făcute în România, ca să dăm un exemplu tuturor românilor că putem să ne sprijinim industria proprie şi producţia proprie', a susţinut şeful Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ