Liviu Dragnea către Marian Vanghelie: Sunt dispus să fac echipă şi cu tine

| 29 oct, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în cadrul unei reuniuni electorale, că România trebuie să fie 'o ţară respectată, să fie pusă acolo unde îi e locul, nu să primească lecţii de la toţi'.

Dragnea i-a îndemnat ironic pe social-democraţii din sectoarele 1, 5 şi 6, prezenţi la mitingul de la Sala Palatului, să ia aminte de nişte nume 'care să-i unească în cuget şi în simţiri': Elena Udrea, Traian Băsescu, Monica Macovei, Vasile Blaga, Adriean Videanu, dar şi 'bunica pe care ei o pun în fereastră, ca să primească pensia, Klaus Iohannis', conform Agerpres.

"Şi Marian Vanghelie, am înţeles apropo-ul tău: Sunt dispus să fac echipă şi cu tine', a continuat Liviu Dragnea, referindu-se la conducerea PSD.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea candidează pentru şefia PSD

În opinia vicepremierului, anii de dezbinare trebuie să ia sfârşit, apreciind că actualul preşedinte 'aşa a gândit el că trebuie să conducă România - o ţară în care poporul suferă, care nu e mândru în ţara lui, şi din care tinerii pleacă afară'.

'Cel mai mare proiect al lui Victor Ponta este unirea. Acest popor nu mai trebuie să fie dezbinat. Victor Ponta este cel care poate uni românii'', a spus el.


Liviu Dragnea a mai afirmat că, în urma unei recente vizite efectuate alături de premierul Victor Ponta în Italia, a constatat că 'românii din afară încep să aibă din ce în ce mai multă încredere' în candidatul PSD-UNPR-PC la prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ