Andreea Paul Vass: O nouă steluță în galeria exaltării băsiste

Că doamna Vass sugerează că un simplu drum sau o escală la Budapesta nu-ți mai permite să te simți mândru că ești român, e treaba ei. Distinsul parlamentar PDL probabil că ocolește de fiecare dată pe la sârbi...

Penultima săptămână a lunii octombrie a fost una nefastă pentru deputaul PDL Andreea Paul Vass.

Mai întâi, s-a intoxicat singură -dar rău de tot- cu o fotografie veche din arhiva personală a premierului Ponta, pe care românca verde de la Oaș a ținut morțiș s-o posteze pe blogul propriu, cu explicația aiuritoare că Victor Ponta nu poate fi un bun român și mândru pe deasupra căci, iată dovada, acesta s-a însurat prima oară la... Budapesta. Ca să fie clar pentru tot admiratorul vizitator al blogului pedelistei, steagul din fundalul scenei de la ofițerul stării civile este încercuit cu roșu. Problema din fotografia buclucașă nu este cu persoana lui Victor Ponta, care chiar a fost acolo. La o minimă verificare -ceea ce deputatul Andreea Paul Vass consideră sub demnitatea ei- rezultă că mireasa este o prietenă de familie, nunta nu e a premierului, ci el doar participă ca invitat, iar steagul din fundal nu e cel maghiar ci cel...italian. Da, nunta a avut loc cu mulți ani în urmă într-o mică localitate de lângă Milano, iar mireasa se numește... Isabela N.

Citeşte şi: Replica lui Iohannis pentru Ponta pe tema incompatibilității liderului PNL

A doua boacănă a fost în episodul electoral înălțător de la Cluj, unde Vass le-a cerut la sentiment celor prezenți la mitingul ACL să-l voteze pe... Victor Ponta. "Pariez pe Iohannis, pariez pe decență, pariez pe respect, pariez pe educație. Votați Victor Ponta și șapte zile să le spunem românilor să iasă cu toții la vot! Pentru ca noi dăm forța viitorului României. Voi toți. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima stație: victoria!", a declamat Andreea, într-o stare de surescitare vizibilă. Sesizând gafa, premierul a taxat-o cu ironie, răspunzând pe Facebook ”Mulțumesc, dar NU!”. În loc s-o lase cum a căzut, sau să admită gafa, care i se putea întâmpla oricui, Andreea Paul Vass a făcut un tapaj de zile mari pretinzând că ar fi spus NU votați dar mesajul a fost trunchiat...din poziția defectuoasă a microfonului. Ca să se facă definitiv de râs, în paralel cu minciunile căznite ale deputatului PDL, pe toate rețelele sociale a circulat înregistrarea cât se poate de explicită a delicattului moment, unde nici vorbă de jonglerii cu microfonul, ci doar de exaltare de rău augur, în stare pură.

Cele două episoade consecutive sunt cât se poate de relevante pentru cine este Andreea Paul Vass, trimisă de părinți să facă politică și carieră la București. Nu pentru că greșește, ci pentru că nu are noblețea și simțul umorului necesare să-și admită propria greșeală. Vass preferă să mintă fără să clipească, dovendindu-ne că nu știe să piardă. Iar cine nu știe să piardă nu va avea nici șansa să câștige cândva. Ne mai spune despre Andreea Paul Vass că nu știe sau nu înțelege care-i rostul cursei electorale în care face act de prezență. Că doamna Vass sugerează că un simplu drum sau o escală la Budapesta nu-ți mai permite să te simți mândru că ești român, e treaba ei. Distinsul parlamentar PDL probabil că ocolește de fiecare dată pe la sârbi... Dar cel care va fi ales în urma celui de-al doilea tur de scrutin va trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al celor verzi, precum distinsa revoltată de la Oaș. Cel care va câștiga alegerile – conform pronosticurilor, chiar Victor Ponta – va trebui să-i reprezinte și să-i slujească deopotrivă pe toți cetățenii acestei țări, fie ei români, maghiari, sași sau țigani.

Dar pentru un final într-o notă cât de cât pozitivă, să bifăm și o reușită în ceea ce o privește pe Andreea Paul Vass. Deputatul a reușit într-adevăr, pe ultima sută de metri a regimului Băsescu și forțând nota, să-și revendice o poziție de bază în galeria exaltării băsiste, dominată până acum de Elena Udrea, Monica Macovei și Andrei Pleșu.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
cantautor
Dle Ferenczy,din motive obiective,nu o sa ne mai “vorbim ” pana pe 4 noiembrie.
Dar raman fidelul tau cititor pana la alegerile din 2016,cu conditia ca Dl Ghita sa mai considere necesara sustinerea materiala a “Obedientului Info”..daca nu,gasim noi o solutie
Lasand la o parte politica si partea editoriala a trustului dumnealui de presa,am o simpatie,pe care si eu greu mi-o explic,pentru dumnealui…
Asa cum am si pentru toate femeile din politica,cele care au ceva de spus,indiferent de partid.
Sper sa nu fie “agatat” in combinatiile cu iz penal,din dosarele ce vor urma..pentru ca nu mi-ar face o mare placere,dar sustin ferm eforturile justitiei..
Ai dreptate partial in articol..nu are nici-o relevanta pentru a fi un bun roman,unde faci cununia,logodna sau petrecerea de nunta.Evident ,se duce lupta politica intr-un loc unde nu e cazul..
In fond este o competitie,va castiga cel cu mai multe voturi,e democratie, 5 ani,noi toti, vom avea un nou Presedinte.
Dar nu ai dreptate cand insinuezi ca a fi bun roman inseamna sa faci parte dintr-o tabara si ceilalti sunt paria..Sau dintr-o nationalitate sau cult religios …asta am adaugat-o eu.
Desi nu cred cate intereseaza,banuiesc ca te-ai “prins” cu cine voi vota,dar iti las si “martorul”..
In turul I,Monica Macovei,in turul II ,Iohannis .
Sunt pregatit si de opozitie…sper sa nu fie cazul.
Salutari..
PS:o ultima gluma..probabil tot proasta…N-o mai ataci tare pe Udrea fiindca nu are sanse,ai primit ordin sau ai fler?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ