ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul despre implicarea justiţiei în campania electorală: Nu este perfectă

| 30 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat, miercuri seară, referindu-se la acţiunile DNA din perioada campaniei electorale, că nu crede că balanţa Justiţiei este astăzi "perfectă" şi nici că Justiţia "nu se mai uită pe sub năframă".

"Daţi-mi voie să nu mă pronunţ şi cât o să fiu preşedinte o să încerc să fac un singur lucru: să văd că zeiţa Justiţiei (...) este bine legată la ochi, adică nu vede doar cu un ochi sau se mai uită pe sub năframă, şi nu umblă nimeni în balanţă. Nu cred că astăzi este balanţa perfectă, aşa cum nu cred că azi nu mai se uită pe sub năframă", a afirmat Ponta, la Antena 3, întrebat dacă acţiunile DNA din timpul campaniei electorale sunt întâmplătoare. 

El a subliniat că România are nevoie de o Justiţie eficientă şi egală pentru toţi. "Eu cred că România şi orice ţară democratică au nevoie de o Justiţie eficientă, cu o singură condiţie - să fie egală cu adevărat pentru toţi", a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ