Motiv de bucurie pentru elevi! Nu se fac ore vineri după-amiază în şcolile cu secţii de votare

| 29 oct, 2014

Elevii vor avea vineri cursuri, cu excepţia celor care învaţă după-amiază în unităţile unde vor fi secţii de votare, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB), Marian Banu.

'Vineri se fac ore. Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ vor stabili programul zilei de vineri, însă recomandarea noastră este ca acolo unde vor fi secţii de votare orele să fie suspendate după primul schimb. Nu se vor face cursuri în schimbul al doilea. Elevii care nu vor face ore în partea a doua a zilei de vineri le vor recupera ulterior în funcţie de decizia consiliilor de administraţie ale şcolilor', a afirmat inspectorul.

Potrivit acestuia, elevii din unităţile de învăţământ în care vor fi amenajate secţii de votare vor începe luni cursurile de la ora 10,00, întrucât se face dezinfecţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ