Daniel Constantin, despre remaniere: Nu cred că sunt multe de schimbat la PC

| 25 noi, 2014

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat marţi, după şedinţa Biroului executiv al partidului, că este de acord cu ceea ce a susţinut premierul în privinţa remanierii guvernamentale, în sensul că Executivul trebuie să aibă o structură 'ceva mai suplă', dar a precizat că 'nu sunt multe de schimbat la PC.

'Vom discuta şi aceste aspecte, nu cred că sunt multe de schimbat la PC, dar cred şi eu - sunt în asentimentul premierului - că în momentul de faţă trebuie să avem o structură a Guvernului ceva mai suplă şi, în egală măsură, să venim cu un suflu nou. Asta nu înseamnă că avem lucruri extraordinare de reproşat anumitor colegi. E nevoie probabil de o altă abordare şi de anumiţi oameni care să schimbe modalitatea în care s-a comunicat cu cetăţenii, pentru că eu sunt convins că mulţi colegi au făcut lucruri extraordinare, pe care cetăţenii nu le cunosc în momentul de faţă. Sigur, dacă munceşti şi nu marchetezi, ca să spunem aşa, sau dacă nu prezinţi foarte bine ceea ce ai realizat, degeaba ai realizat', a precizat Constantin.

Întrebat dacă PC îşi va schimba propunerile în cazul unei remanieri a Guvernului, Constantin a spus că va analiza aceste aspecte în forurile de conducere, cel mai probabil săptămâna viitoare.

'Nu a venit acel moment, aşa că noi astăzi nu am putut decât să ne bucurăm că există această intenţie şi vom analiza probabil săptămâna viitoare. Vă reamintesc că avem două propuneri în momentul de faţă: Ministerul Agriculturii şi Ministerul Societăţii Informaţionale. Nu cred că vor fi schimbări vizavi de propunerile noastre', consideră liderul PC.

'În momentul de faţă suntem consecvenţi, aşa cum am spus-o de fiecare dată, rămânerii la guvernare, susţinerii actualului Guvern. Avem o alianţă parlamentară pentru elaborarea de măsuri de centru-dreapta cu Partidul Liberal Reformator, partidul domnului Călin Popescu-Tăriceanu', a precizat Constantin la Palatul Parlamentului, după şedinţa Biroului executiv al partidului.

Cât priveşte alegerile din 2016, el a spus că strategia partidului va fi definitivată în Consiliul Naţional al PC din primăvara anului 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ