Daniel Constantin susţine că sunt semnale privind intenţia blocării secţiilor de vot din străinătate

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat duminică, la Piteşti, că există informaţii potrivit cărora s-ar intenţiona ca 'mulţi' alegători din străinătate să iasă la vot după ora 16,00, pentru a bloca secţiile de votare.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Din păcate, mai sunt şi alte elemente care au încercat să deturneze ceea ce s-a întâmplat în diaspora şi cred că încearcă în continuare. Cred că nu o să le reuşească, românii or să voteze toţi cei care şi-au dorit, chiar dacă sunt semnale că mulţi doresc ca după ora 16,00 să vină la vot în străinătate, să blocheze secţiile', a declarat Constantin.

El s-a pronunţat în favoarea asigurării dreptului de vot pentru toţi cetăţenii români, indiferent dacă se află în ţară sau în străinătate.

'Cu toţii ne dorim ca toţi români, indiferent unde sunt, să voteze. Este un drept constituţional, pe care şi l-au câştigat în 1989 şi vreau să şi-l exercite cât mai mulţi dintre aceştia. (...) Cred că vor vota toţi care vor fi în faţa secţiilor în această zi şi vom avea un preşedinte mai mult decât legitim după această seară', a spus vicepremierul.

Daniel Constantin a votat duminică, împreună cu soţia, la o secţie din zona centrală a municipiului Piteşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ