Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 până în prezent

| 02 noi, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat duminică, la Pitești, că românii au pentru prima dată ocazia să facă o alegere bună pentru țară, considerând că acest scrutin prezidențial este cel mai important din ultimii 25 de ani.

"Evident că avem emoții, este cel mai important vot din 1989 până în prezent. Cred că românii au pentru prima dată ce să aleagă, au pentru prima dată ocazia să îndrepte lucrurile în această țară. Pentru prima dată avem ocazia să ne întoarcem la ce este bun pentru noi, pentru copiii noștri, pentru toți românii", a declarat Constantin la ieșirea din secția de votare.

El și-a exprimat, totodată, speranța că cetățenii vor ieși în număr mare la vot.

Citește și: Robert Turcescu lansează o PROVOCARE fără precedent

"Cred că toată lumea știe, toți românii știu că România este, astăzi, la o răscruce de drumuri și avem două variante, fie continuăm un regim care a adus numai ură în România în ultimii zece ani, fie ne întoarcem la o Românie în care învățăm din nou să zâmbim, învățăm din nou să tolerăm, o Românie mult mai bună și mult mai corectă decât a fost până acum. Eu sper că toți românii și-au dat seama. Mizez pe o prezență semnificativă astăzi la vot și sunt convins de un lucru, că cel puțin 7,4 milioane de români conștientizează importanța fiecărui vot", a spus vicepremierul.

Daniel Constantin a votat duminică, împreună cu soția, la o secție din zona centrală a municipiului Pitești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ