Robert Turcescu lansează o PROVOCARE fără precedent

| 02 noi, 2014

Robert Turcescu lansează pe Facebook o provocare inedită prin care încearcă să scoată lumea la vot. El a pornit o leapșa ”VOT SELFIE CHALLENGE” și a dat-o mai departe către 5 apropiați.

"Lansez VOT SELFIE CHALLENGE! Ii provoc pe Sebastian Lazaroiu, Silviu Sergiu, Dan Tapalaga, Dan Turturica si Cosmin Alexandru sa-si faca UN SELFIE, atentie, la iesirea din sectia de votare, cu buletinul de identitate avind stampila VOTAT pe el! Si, desigur, ii astept sa dea mai departe provocarea, fiecare dintre ei, pentru alte CINCI PERSOANE! Iar toti cei care vor sa intre in provocarea "VOT SELFIE CHALLENGE" o pot face chiar din acest moment, nu trebuie sa astepte pina dimineata, cind se deschid urnele si in Romania, pentru ca, nu-i asa, pe alte meridiane ale lumii romanii deja voteaza! Asa ca, incepeti de acum: gasiti cinci prieteni in lista si faceti-le o surpriza "pentru de dimineata": provocati-i la VOT SELFIE CHALLENGE!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Se pare că oamenii indicați de el au acceptat leapșa și își vor face selfie la ieșirea din secția de votare, cel puţin asta reiese din comentarii.

Citeşte şi: Victor Ponta şi Robert Turcescu au iubit aceeaşi femeie. Nu o să-ţi vină să crezi despre cine este vorba

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ