Alegeri prezidențiale 2014. Kelemen Hunor: Am votat cu gândul la o Românie puternică

| 02 noi, 2014

Candidatul UDMR la Președinție, Kelemen Hunor, a votat în comuna sa natală, Cârța, și a declarat la ieșirea de la urne că a votat cu gândul la o Românie puternică, o Românie care respectă cetățenii și care va avea un cuvânt de spus în regiunea Mării Negre și în Uniunea Europeană.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Am votat cu gândul la o Românie puternică, o Românie care respectă cetățenii, o Românie în care există un nivel de încredere foarte ridicat între toate segmentele societății, o Românie care va avea un cuvânt de spus în regiunea noastră, în Regiunea Mării Negre, dar și în Uniunea Europeană, în sensul de a susține o Uniune Europeană mai puternică din punct de vedere politic, economic, mai bine coordonată și, în perspectivă și din punct de vedere militar", a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a adăugat că a mai votat pentru o Românie în care există garanții instituționale pentru minoritățile naționale, astfel încât acestea să-și păstreze identitatea, dar și pentru o țară în care nivelul de trai va crește.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: Prezenţa la vot până la ora 10

"Am votat pentru o Românie care asigură pentru toate regiunile istorice posibilitatea de a dezvolta identități regionale, pentru o Românie în care există garanții instituționale puternice pentru minoritățile naționale, pentru a-și păstra identitatea națională, culturală, lingvistică, pentru o Românie care va asigura condiții de trai din ce în ce mai sigure și un nivel de trai din ce în ce mai ridicat pentru fiecare cetățean, pentru fiecare comunitate. Deci, pentru un viitor în care fiecare om își va regăsi locul fără ezitare și fără nicio problemă", a spus Kelemen Hunor.

Candidatul UDMR a punctat că de la viitorul președinte așteaptă "să fie un arhitect, un vizionar și să aibă posibilitatea să creeze consens".

Kelemen Hunor a venit la secția de votare din comuna Cârța cu soția sa, Eva, și de fiica lor Hanna. Secția este amenajată în incinta Primăriei, unde în trecut se afla maternitatea satului și unde Kelemen Hunor s-a născut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ