Alegeri prezidențiale 2014: Traian Băsescu a votat pentru o Românie frumoasă

| 02 noi, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Traian Băsescu a venit la vot împreună cu soția sa și a declarat că a votat pentru o Românie frumoasă.

Alegeri prezidențiale 2014. Preşedintele Traian Băsescu a venit la vot, însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. La sosire, şeful statului a fost întâmpinat cu aplauze. "Este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte. După 10 ani va veni alt tip de presedinte. Este clar că niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu mine", a spus Băsescu, după vot.

Șeful statului a subliniat că este important ca romanii sa vina la vot, toti daca se poate, pentru ca asa cum spuneam este un moment in care romanii trebuie sa decida ce tip de presedinte vor. Au 14 optiuni si este clar ca niciunul nu seamana cu mine, romanii vor trebui sa vina la vot să-și aleagă alt tip de președinte.

Citește și: Alegeri prezidențiale 2014: Câți români se prezentau la vot în urmă cu cinci ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ