ALEGERI PREZIDENTIALE. Valeriu Zgonea: Am votat pentru un preşedinte care să ne unească, care să fie mediator

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, declară că a votat pentru un preşedinte care să unească românii, un preşedinte mediator.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. "Am votat azi pentru sfârşitul unui ciclu de 10 ani de dezbinări, ură şi scandaluri, pentru un preşedinte care să ne unească, pentru un preşedinte care să fie mediator, care să fie capabil ca pe noi, toţi, din diferite clase ale societăţii româneşti, să ne aducă la aceeaşi masă, să ne împingă înainte ca popor, ca ţară, fără să nu fie certat cu cetăţenii sau cu instituţiile statului. Am votat pentru un preşedinte care să mă reprezinte cu cinste şi cu onoare la Bruxelles, la Washington şi în orice capitală a Europei sau a unui stat euro-atlantic, care să îmi asigure un spaţiu de securitate, de prosperitate pentru mine, pentru prietenii mei şi pentru familiile lor şi pentru toţi cetăţenii României", a afirmat Zgonea, la ieşirea de la urne, citat de Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai afirmat că îi îndeamnă pe toţi cetăţenii să meargă duminică la vot şi să voteze pentru bunăstarea şi pentru viitorul lor şi al familiilor lor.

"Îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot şi să voteze pentru bunăstarea, pentru viitorul lor şi al familiilor, pentru o ţară cu adevărat europeană. Să ne dea Dumnezeu să avem 5 ani de linişte şi de progrese", a spus Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ