ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Antonescu a declarat că nu a returnat fostului partener de alianţă votul din 2009

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a votat, duminica, la alegerile prezidentiale, la o sectie de votare din Capitala, declarand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect fata de cei care isi pun speranta in votul exprimat in aceasta zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ”Am venit astazi la vot din respect pentru acest drept fundamental, care este pana la urma cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani si din solidaritate cu toti compatriotii care astazi, exprimand un vot, indiferent cu cine voteaza, isi pun in acel vot o speranta”, a declarat Antonescu.

El a fost intrebat daca nu a avut dubii, avand in vedere ca si-a exprimat foarte repede optiunea electorala.

”Nu am avut, nu numai dubii”, a mai spus fostul lider PNL.
El a mai fost intrebat daca a ”returnat” votul primit in 2009 de la Victor Ponta.

”Nu, pentru ca votul acela nu a fost chiar un imprumut, ca nu m-a anuntat”, a mai spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 01:51
QA38t9xt
j8pZQ6sP
Eu nu sunt profitor, si nici macar imstoopr dupa cum bine iti poti da seama. Evident nu se poate spune si despre tine acelasi lucru, ca doar nu esti Becali. Eu in locul lui te-as faulta! Cartonas galben presimt ca o sa primesti si rosu in curand.Apoi esti pe un site liberal, iar unul dintre conceptele fundamentale care stau la baza liberalismului, fie ca-ti place sau nu, este nationalismul (alaturi de democratie, ordine si armonie sociala).Ca liberali este de datoria noastra sa ne aparam identitatea nationala, suntem diversi dar trebuie sa ramanem uniti. O vorba din batrani spune cate bordeie atatea obiceie asa ca ma indoiesc ca si impartirea pe judete reflecta realitatea.Trebuie ca vocea unei comunitati sa se faca auzita sa razbata si sa se impuna atat politic, economic, cultural etc. dar nu trebuie si nu are voie sa distruga sau sa intineze intr-un fel sau altul trupul maicii noastre, Romania. http://koelfinm.com [url=http://pxsmtlogsf.com]pxsmtlogsf[/url] [link=http://etxnpxorze.com]etxnpxorze[/link]
13 feb, 20:19
KY2UPikDj
pJCjfKFkO0XA
Votul e ca vncicaul, vncicaul e acelaşi, oamenii sunt diferiţi, dar efectul vncicaului e mereu acelaşi pentru din ce een ce mai mulţii vaccinaţi. Așa cum menirea vncicaului nu este să te facă mai inteligent, mai puternic, mai bogat, mai cult, ci doar lipsa lui te poate omora, identic nu-i putem cere nici votului la fel cum nici vncicaului mai mult dece2t poate oferi.Vaccinul este un antidot profilactic, votul este vncicaul eempotriva anarhiei, impotriva dictaturii! Votand, indiferent cum, mai poti avea o speranta. Nimeni nu este sigur ca voteaza corect. Dar nevotand este sigur ca ai gresit. Din voturi incorecte poate sa apara o corectitudine. Dar din lipsa voturilor nu poate sa apara nimic. Eu timp de 23 de ani am votat intotdeauna cu tabara celor mai umiliti, mai slabi, mai ponegriti si mai batjocoriti, ca asa trebuie sa fie un om adevarat (asa procedeaza si Dumnezeu), sa sara in ajutorul celor loviti, injurati si cazuti la pamant si procedand asa am avut, nu de putine ori, satisfactia ca cel doborat sa fie invingator, asa voi proceda si acum, sa fiu de partea lui Dumnezeu, sa ajut, prin votul meu, pe cei care sunt acum cazuti la pamant, poate invingem si de data asta, impreuna cu Dumnezeu, pe umilitorii de 23 de ani a acestui popor. Doamne ajuta-ne sa ne ajutam!
12 feb, 13:34
p8VyUVjAyR
mn46NkaNiNh
Considerably, this post is really the sestewet on this notablle topic. I harmonise along with your conclusions and can thirstily seem forward in your incoming s. Stating thanks will not likely just be sufficient, for that phenomenal clarity inside your writing. I will straight grab your rss feed to remain knowledgeable of any s. Admirable perform and much success in your company dealings! Please excuse my poor English as it truly is not my very first tongue.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ