Alegeri prezidențiale 2014. Blaga: Am votat pentru o Românie normală

| 02 noi, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, la ieșirea de la secția de votare, că a votat pentru continuarea parcursului euro-atlantic al României și pentru o Românie normală.

"Am votat pentru continuarea parcursului euro-atlantic al României, pentru o Românie normală, pentru o Românie a lucrului bine făcut", a spus Blaga.  El i-a îndemnat pe români să voteze, "pentru că fiecare vot contează".

Citește și: Alegeri prezidențiale 2014: Câți români se prezentau la vot în urmă cu cinci ani

"Și îi rog pe toți românii să folosească această armă puternică, votul, pentru că fiecare vot contează. Și un vot poate face diferența între bine și rău, între o Românie europeană și o întoarcere la vremuri pe care nu le dorim", a adăugat președintele PDL.

Vasile Blaga a urat "numai bine" românilor.  "Mult succes dumneavoastră. Să vă puteți face astăzi cum trebuie treaba și numai bine românilor", a mai spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ