ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dragnea: Am votat românește, pentru cineva care știe cum se conduce țara

| 02 noi, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că a votat românește la alegerile prezidențiale și pentru cineva care știe cum se conduce o țară.

REZULTATE ALEGERI 2014. "În primul rând, am votat românește. Pentru că astăzi sunt alegeri pentru cea mai înaltă funcție în statul român, ca orice bun român am venit să votez românește", a spus, duminică, Dragnea, la ieșirea de la urne.

El a subliniat că președintele este comandantul suprem al armatei, șeful CSAT, garantul unității teritoriale a statului român.

"De aceea, orice bun român este bine să voteze azi și să voteze românește", a afirmat Dragnea.

Vicepremierul a adăugat că a votat pentru garanția că nu vor mai fi tăiate niciodată pensiile și salariile, pentru ca tot ceea ce s-a făcut bine în ultimii ani să fie continuat, iar creșterea economică să ajungă în buzunarele românilor.

"Nu în ultimul rând, am votat pentru cineva care știe cum se conduce o țară", a completat Dragnea.

Vicepremierul a votat la Liceul "A.D. Xenopol" din București, împreună cu ministrul delegat pentru buget, Darius Vâlcov, și deputatul Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ