Gabriel Oprea: Am votat pentru progresul României

| 02 noi, 2014

Vicepremierul , ministru al Afacerilor Interne, a votat duminică dimineața, la Școala 150 din Capitală, subliniind că a votat pentru progresul României.

"Am votat pentru progresul României. De aici plec direct la Ministerul Afacerilor Interne, la Centrul operațional de comandă, unde eu și colegii mei din conducerea ministerului monitorizăm organizarea alegerilor", a afirmat Oprea.

El a precizat că sunt aproximativ 60.000 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri care își vor face datoria, ca și până acum, astfel încât alegerile să reflecte exact voința românilor, să se respecte legea, ordinea publică și siguranța cetățenilor.

"România este un stat membru NATO și al Uniunii Europene. Într-o perioadă în care în regiune sunt riscuri, amenințări, crize, România generează stabilitate și securitate și suntem respectați și de partenerii noștri", a declarat ministrul Gabriel Oprea, după ce a votat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ