Ministrul bavarez Joachim Hermann: L-aş vota pe Iohannis preşedinte al României

| 31 oct, 2014

Joachim Hermann, ministrul de stat al Afacerilor Interne, Construcţiilor şi pentru Infrastructură al Landului Bavaria (Germania), a declarat vineri, la Sibiu, că l-ar vota pe Klaus Iohannis, preşedinte al României, spunând că o victorie a candidatului ACL ar însemna 'un succes foarte mare pentru Partidul Popular din Europa'.

"Salut alianţa care s-a constituit pentru această campanie prezidenţială. Doresc mult succes preşedintelui, care este la vârf, din partea alianţei. Victoria dumneavoastră pentru Partidul Popular din Europa ar fi un succes foarte mare şi foarte important. Ţin pumnii pentru reuşită', a spus ministrul Hermann, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a spus şi el că o victorie a sa în alegerile prezidenţiale ar însemna un succes pentru popularii europeni. 'Partidul Popularilor Europeni s-a constituit pentru a fi forţa politică principală în UE şi orice candidat de al nostru câştigă alegerile în ţara lui, este un câştig', a spus Iohannis.

La ultimul miting electoral al lui Klaus Iohannis, care are loc în Piaţa Mare din Sibiu, participă peste 10.000 de persoane, susţinători ai prezidenţiabilului ACL. La miting sunt prezenţi alături de Klaus Iohannis şi liderii Forumului Democrat al Germanilor din România, formaţiune pe care acesta a condus-o.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ