Alegeri prezidenţiale 2014. Gheorghe Funar: Am votat pentru un președinte iubitor de neam și țară

| 02 noi, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Candidatul independent Gheorghe Funar a declarat că a votat la alegerile de duminică pentru un președinte de țară român, ortodox, cu frica lui Dumnezeu, iubitor de neam, care e dispus să se sacrifice pentru binele țării.

Gheorghe Funar a fost primul alegător care a votat la secția deschisă la Liceul "Ion Luca Caragiale" din București. El a venit îmbrăcat în costum popular, fiind însoțit de un grup de susținători.

El a adăugat că a venit să voteze pentru "un președinte care împreună cu poporul român va reuși să realizeze unirea tuturor românilor".

Candidatul independent Gheorghe Funar a spus că anticipează o participare "de cel puțin 80% la vot".

"Eu sunt convins că vor fi foarte mulți români la vot. Eu anticipez o participare de cel puțin 80%. Au ocazia frații români din țara mamă și de pretutindeni să-și decidă soarta și am convingerea că bunul Dumnezeu îi va lumina și astăzi se vor prezenta la vot. Au dintre candidați pe cine să aleagă", a mai declarat Funar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ