Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Singura şansă a României este de a pune laolaltă toate valorile sale

| 29 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Singura şansă pentru dezvoltarea României este de a aduna la un loc toate valorile sale, aceasta fiind o responsabilitate ce îi revine preşedintelui, a afirmat, miercuri, premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile din noiembrie.

"Eu cred că singura şansă a României este de a pune laolaltă toate valorile sale, nu de a încerca să-i scoţi, ăştia ţin cu mine, sunt buni, sunt ai mei, cei care nu ţin cu mine, care în mod normal sunt mai mulţi, îi scoatem şi îi pedepsim. Sunt absolut convins că cea mai importantă calitate a unui preşedinte este capacitatea de a-i pune la un loc pe cât mai mulţi dintre cei pe care îi reprezintă', a declarat Ponta, la Antena 3.

El a adăugat că orice politician responsabil trebuie să înveţe din greşelile predecesorilor săi, pentru a nu le repeta.

'Ceea ce-mi doresc cel mai mult este ca, totuşi, să învăţăm din greşelile care s-au făcut în trecut şi să încercăm să nu le repetăm. Evident, cei care au fost înainte la guvernare au făcut o mulţime de greşeli, în primul şi în primul rând faptul că poţi să tai de la pensionari, de la medici, de la profesori, de la cultură, poţi practic să faci pe toată lumea să sufere, mai puţin o mică categorie de privilegiaţi. Acesta era un lucru pe care societatea nu l-a acceptat şi la un moment dat a reacţionat. Cred că din orice experienţă şi greşeală poţi să înveţi', a spus Victor Ponta.

Citeşte şi:  Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Pe 21 decembrie seara ne vedem la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 oct, 2014
tadeus
Este
sa dispari din firmament ca altfel se duce de ripa tara

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ