Victor Ponta despre dosarul Microsoft: Îmi doresc foarte mult să nu pedepsim doar pioni

| 30 oct, 2014

În dosarul EADS, ar trebui să fie identificaţi şi pedepsiţi nu doar "pionii", ci toţi cei care au fost beneficiarii unor tranzacţii ilicite, indiferent de funcţia pe care o ocupau, a afirmat, joi, premierul Victor Ponta.

"Trebuie să aflăm unde au fost fapte de corupţie, cine a luat bani şi pentru ce, însă îmi doresc foarte mult să nu pedepsim doar pioni. Sunt un pasionat de şah şi vă spun că dacă nu ajungi la rege şi la regină... Credeţi că în 2009, în august-septembrie, nişte oameni de afaceri, oricum îi cheamă pe ei, primesc bani pentru o afacere guvernamentală cu o lună înainte de campania electorală a domnului Băsescu, păi ce, puteau oamenii ăia de afaceri să... Ei erau la guvernare, ei erau preşedinţi? Adică vreau să nu ne oprim doar la pioni", a declarat Ponta, la Antena 3. 

Premierul a remarcat că în acest caz nu s-a întâmplat nimic din 2009 până acum. "Întrebarea pe care dumneavoastră, jurnaliştii, puteţi să o puneţi mult mai des decât mine şi mult mai clar este: dar oare de ce nu s-a întâmplat nimic după 2009 până acum? (...) Eu cred că, cel puţin cât a fost domnul Morar la DNA, s-a pus un capac. Şi asta trebuie să afle", a spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ