Băsescu, despre "soluţia imorală": Am negociat cu Copos intrarea la guvernare, nu cu Voiculescu

| 01 apr, 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca intrarea PC-ul la guvernare in 2004 a fost negociata cu George Copos, nu cu Dan Voiculescu.

"Am negociat cu Copos intrarea lor la guvernare, solutie imorala, si nu cu Voiculescu, ca Voiculescu n-a vrut. Copos l-a convins. Cu Voiculescu am discutat, ca n-a vrut, si pe urma am discutat cu Copos. L-a convins pana la urma. Cu Copos am discutat de cateva ori", a spus Basescu la B1 TV.

Seful statalui a adaugat ca in astfel de conditii dificile a reusit sa il puna premier pe Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca reprezinta "partea bolsevica, extremista din PNL". "Ce a facut Tariceanu cand i-a picat bine? A dat PD afara de la guvernare, pe urma a trecut la suspendarea presedintelui, pe mana cu Hrebenciuc, cu toata stanga", a precizat Basescu.

Presedintele Romaniei a continuat atacul la adresa lui Tariceanu. "Omul asta are moralitatea atat de jos incat am facut o campanie cu el si il aratam la lume. Si, de regula, vorbeam eu, ca sa poata spune si el cateva vorbe la masa aia", a precizat Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ