Băsescu: Fac apel la liderii USL să revină la raţiune. Ponta să cedeze la cererea legată de Iohannis

| 19 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că face apel la cei doi lideri ai USL "să revină la raţiune" şi că îi propune lui Victor Ponta să cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Klaus Iohannis viceprim-ministru, opinând că astfel s-ar debloca situaţia.

"Fac apel la cei doi lideri USL să revină la raţiune, că niciunul nu vrea să se despartă (...). Îi propun public să cedeze la cererea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier", a spus Băsescu.

Referitor la Antonescu şi Ponta, Băsescu a spus că aceştia sunt doi politicieni lipsiţi de maturitate se joacă de-a Guvernul, în condiţiile în care în Ucraina situaţia este instabilă. "De fapt nu avem instabilitate (în România, n.r.), sunt orgoliile a doi politicieni lipsiţi de maturitate", a spus Băsescu.

El i-a transmis premierului să accepte propunerea PNL legată de Iohannis. "Nu-i niciun capat de ţară dacă Iohannis e vicepremier", a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ