Iohannis: Nu am cum să fac un pas înapoi

| 20 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat joi, în conferinţă de presă la Sibiu, că nu va face un pas înapoi privind intrarea sa în Guvern, în condiţiile în care toţi colegii săi de partid îl susţin pentru a ocupa postul de vicepremier şi ministru de Interne.

'Partidul şi-a dorit să fiu vicepremier şi ministru de Interne şi eu am acceptat propunerea. Exact din acest motiv nu am cum să fac un pas înapoi. S-a discutat, la ultima şedinţă a Biroului Politic PNL, cum mergem mai departe şi s-a pus inclusiv întrebarea dacă se doreşte schimbarea propunerilor. Nu au existat astfel de propuneri şi nu a existat nicio susţinere, dimpotrivă practic toţi cei prezenţi, cu câteva abţineri, au votat pentru continuarea cu aceste propuneri', a explicat Iohannis.

Întrebat de un jurnalist dacă el este problema care împiedică finalizarea negocierilor din USL, Klaus Iohannis a răspuns: 'Dacă eu aş fi problema, ar fi o problemă pentru mine'.

Prim-vicepreşedintele PNL a refuzat să spună dacă liberalii vor ieşi sau nu luni de la guvernare, preferând să îndemne jurnaliştii să aştepte ziua de luni pentru a vedea care este evoluţia negocierilor din USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ