Iohannis: Antonescu va fi preşedintele României cu sau fără USL, cu sau fără USD

| 20 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, este convins că liderul liberalilor, Crin Antonescu, va fi preşedintele României 'cu sau fără USL, cu sau fără USD'.

Întrebat joi, în timpul unei conferinţe de presă, dacă liberalii sunt pregătiţi să meargă cu un candidat propriu în alegerile pentru Preşedinţie, Klaus Iohannis a răspuns: 'Evident, nu numai că suntem pregătiţi, noi oricum avem candidat pe Crin Antonescu. Şi noi considerăm că are şanse foarte mari şi că va fi preşedintele României cu sau fără USL, cu sau fără USD.'

Iohannis a anunţat că PNL 'va merge cu toată forţa spre alegerile prezidenţiale, pentru a le câştiga'.

'Noi, acum, ne concentrăm pe ce avem de rezolvat în această etapă: alegeri europarlamentare şi evident, cu toată forţa, vom merge spre alegerile prezidenţiale, pentru a le câştiga, nu pentru a fi şi noi pe acolo', a mai spus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL a ţinut să precizeze că tot partidul este concentrat pe negocierile din USL, pentru guvernare, 'nu pentru opoziţie'.

Legat de informaţiile conform cărora ar exista probleme în interiorul partidului, Klaus Iohannis a arătat că 'nu există niciun fel de fracţionare în PNL'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ