Ungureanu: USL funcţiona mai bine în Opoziţie; dacă se destramă, România va rămâne neguvernată

| 21 feb, 2014

Dacă liderii USL nu găsesc o cale de împăcare, se va isca un război politic care va trimite ţara într-un haos de nedorit, iar până la alegerile de la sfârşitul anului, România va rămâne neguvernată, susţine preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu afirmă că, dacă USL se va destrăma, pentru PNL şi Antonescu va fi greu să intre în Opoziţie, 'după doi ani de guvernare socialistă alături de PSD'.

'În primul rând va fi greu pentru PNL să revină ca partid de Opoziţie de dreapta. PNL şi-a pierdut identitatea şi vor plăti mult timp pentru greşeala de a se asocia cu PSD-ul. La cum evoluează astăzi lucrurile pe scena politică, prevăd schimbări substanţiale şi vom avea parte de multe surprize până la alegerile prezidenţiale din noiembrie', a precizat Ungureanu, potrivit sursei citate.

El a mai adăugat că, în cazul ruperii alianţei dintre PSD şi PNL, vor exista 'răfuieli USL-iste'.

'Mizele politice sunt atât de mari, încât mă aştept să iasă la suprafaţă adevăruri murdare. Parca USL funcţiona mai bine în Opoziţie', a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ