Băsescu: Fifor e mai rău ca Daea. Afară din guvern!

| 01 aug, 13:07

Fostul președintre Traian Bsăescu îl atacă dur pe ministrul Apărării, după gafa privind rachetele balistice de la Deveselu. "N-am crezut că cineva poate face declaraţii mai dăunătoare ţării decât Petre Daea," a scris Băsescu pe rețelele de socializare.

"Mihai Fifor, afară din guvern ! (...) N-am crezut că cineva poate face declaraţii mai dăunătoare ţării decât Petre Daea. Şi totuşi, alături de Daea, Mihai Fifor ministrul Apărării reuşeşte să facă cea mai ticaloasă şi greşită declaraţie post decembristă," a scris Traian Băsescu în mesajul postat pe Facebook .

Fostul șef al statului îl acuză pe ministrul Apărării că prin afirmația privind rachetele balistice din baza militară de la Deveselu nu face decât să dea apă la moară acuzaíilor lansate frecvent de Vladimir Putin, Serghei Lavrov și mulţi alţi deminitari ruşi, "care încearcă să decredibilizeze realitatea că la Deveselu este instalat un sistem de apărare antirachetă defensiv şi nu un sistem ofensiv."

Mai mult decât atât prin afirmaţia făcută, Mihai Fifor sugerează că Statele Unite și NATO ar fi încălcat grav acordurile cu Federaţia Rusă privind dezarmarea, acorduri aflate în vigoare.

"Cu certitudine afirmaţia lui Mihai Fifor este o prostie," este de părere Traian Băsescu, dar "are darul de a decredibiliza România şi SUA în faţa propriilor aliaţi, care ar putea crede că i-am dezinformat asupra instalaţiilor de la Deveselu.
Mihai Fifor a devenit cel mai puternic aliat al Federaţiei Ruse în decredibilizarea deciziilor strategice ale României, SUA si NATO Eu nu pun mâna în foc că Mihai Fifor a făcut doar o gafă.  Afară din Guvern , Mihai Fifor," își încheie mesajul fostul șef al statului.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ