Băsescu: fiica mea a făcut ce trebuie când a decis să nu mai candideze

| 31 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni seară că fiica sa Elena a făcut ce trebuie atunci când nu a mai candidat la alegerile europarlamentare, deşi ea şi-a dorit foarte mult să candideze într-un fel sau altul.

"Cred că Elena a făcut ce trebuie şi m-am bucurat foarte mult că a luat decizia asta. Am avut discuţii cu ea, dar nu mi-a dat un răspuns, şi-a dorit foarte mult să candideze într-un fel sau altul, de altfel vă pot spune că nu a avut 130.000 de semnături, a avut peste 150.000 de semnături, are foarte mulţi prieteni în teritoriu, de la organizaţia de tineret a PDL, de la cunoscuţi, are prieteni din generaţia ei, le-a strâns destul de uşor, s-a mai apucat şi câte un primar să-i strângă semnături. Însă am avut o discuţie cu ea înainte cu câteva zile, i-am spus de ce ar fi bine, într-un fel, ea şi-a susţinut punctul de vedere, dar am lăsat-o cu tema şi eu plecat la Haga la Summit. Dimineaţa m-a sunat fără să îmi spună că duminică il sunase şi pe domnul Mureşan să-l întrebe dacă ar vrea să candideze în locul ei. Luni dimineaţă mi-a spus că s-a hotărât, e bine să nu candideze, dacă va candida de una singură o să ia 1, 2, 3 procente, poate nu suficiente, dar le ia de la PMP, dacă o să fie pe lista lor vor fi toţi moraliştii care să o atace, să facă o ţintă din PMP", a spus Băsescu pe B1 Tv.

El a adăugat că o încurajează pe fiica sa să facă ce vrea în continuare şi crede că se va integra în PMP, pentru că îi place să meargă în ţară, să vorbească cu oamenii, iar în acelaşi timp se va angaja undeva şi poate mai face şi un nepoţel, după cum şi-ar dori preşedintele.

Despre nepoţica sa, şeful statului a spus că 'e o bucurie să stai pe lângă ea, să o vezi cum se manifestă', dar dacă ar primi funcţia de premier, a spus că s-ar sacrifica şi astfel şi-ar plimba nepoata doar o oră, două pe zi, pentru a se ocupa mai mult de Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
ligriv
presedintele
omul asta e un geniu, pacat ca e un geniu alraului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ