Băsescu: Guvernul are obligaţia legală să trimită un proiect de buget în Parlament

| 01 sep, 15:44

Guvernul are obligaţia legală să trimită un proiect de buget în Parlament şi este decizia Legislativului să îşi asume că va începe 2017 cu bugetul anului în curs, a declarat joi preşedintele PMP, Traian Băsescu, la Parlament.

"El are obligaţia legală să elaboreze un proiect de buget şi să-l trimită în Parlament. Dacă Parlamentul va considera că trebuie discutat îl va discuta, dacă nu, Parlamentul îşi va asuma faptul că se va începe anul 2017 cu bugetul acestui an, dar Guvernul are obligaţia legală să trimită proiectul de buget la Parlament", a afirmat Traian Băsescu la finalul întâlnirii cu parlamentarii înscrişi în PMP, întrebat despre intenţia Guvernului Cioloş de a elabora un proiect de buget pentru 2017. 

Băsescu a opinat că părerea PMP "este că bugetul trebuie elaborat de partidul sau alianţa care va guverna". 

"Nu poţi să susţii chiar programul politic din campanie, decât cu resursă financiară pe care să o arăţi unde este. Îmi este greu să cred că Guvernul Cioloş are aceleaşi priorităţi ca şi un guvern care, spre exemplu, ar fi condus sau ar avea o majoritate PMP", a completat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ