Băsescu: În guvernarea de tehnocraţi s-ar putea să avem din nou partide naţionaliste în Parlament

| 18 apr, 10:05

Preşedintele Traian Băsescu consideră că, în urma alegerilor din acest an, pe "guvernarea proastă, bâlbâită, a Guvernului de tehnocraţi", în Parlament ar putea să acceadă, din nou, partide naţionaliste.

"După mine, cel mai mare pericol nu este legat nici de pensii, nici de salarii. După mine, cel mai mare pericol este împingerea deliberată a românilor către abordări naţionalist-extremiste. Şi avem nominalizarea de la PNL care ne arată lucrul acesta. Avem partide tot mai multe care se înfiinţează ca partide naţionalist-extremiste. Şi ce a fost Vadim Tudor a fost o joacă de copii. Vor porni românii pe acest filon şi va fi vai de capul nostru", a declarat Traian Băsescu la România Tv, întrebat despre "pericolul" unor decizii ale actualei guvernări privind tăieri de pensii şi salarii. 

Preşedintele PMP a adăugat că s-ar putea ca, la alegerile parlamentare, "pe guvernarea proastă, bâlbâită, a Guvernului de tehnocraţi, să avem, din nou, partide naţionaliste în Parlament". 

"Dar nu neapărat partide noi. Ce abordare va avea PNL în continuare după mişcarea cu Marian Munteanu? Va scoate lideri naţionalişti pentru alegerile din toamnă?", a afirmat Băsescu. 

Preşedintele PMP apreciază că este nevoie de o înnoire a clasei politice. 

"Înnoim cu naţionalişti-extremişti? Cu oamenii doamnei Le Pen? Fiţi siguri că România se distruge singură şi este un avertisment public pe care-l face, iar cei responsabili de acest concept al sectei securităţii naţionale care trebuie infiltrată peste tot şi trebuie să controleze decizia politică trebuie să ştie că în mine au adversar. Eu înţeleg ce se întâmplă în instituţii, nu sunt paraşutat acum în viaţa politică şi nu înţeleg care sunt abordările în centrele de decizie", a mai declarat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ